Med Amerikansk baseboll som stort intresse

Bollarna är mindre men Amerikansk baseboll är lika spännande som handboll. De som inte vet mycket om baseboll tror ofta att det liknar brännboll men så enkelt är det inte. Amerikansk baseboll har komplicerade regler. Dock när du lärt dig dem så är det en riktigt spännande sport att följa.

Bli en riktig följare

När du väl börjat förstå spelet och följer matcher så kommer du säkert att hitta ett favoritlag, precis som du har inom handbollen. Det går inte att undvika när man följer sport. Kärleken till favoritlaget kommer per automatik.

I USA så är nästan varje medborgare begeistrad av något av lagen inom MLB, Major League Baseball. De flesta följer sitt lokala lag eller kanske laget från staden de föddes i om de flyttat. Fansen i USA är superlojala till sitt lag och enormt stolta över att vara en supporter.

Att bära så kallat merchandise med lagets logga på är enormt populärt där på andra sidan Atlanten. Men vi kan faktiskt också ta del av det även här i Sverige. Om du vill bära ditt basebollags logga med stolthet så köp på nätet. Där finns ett stort utbud från alla de största lagen. Som de säger i Amerika, allt börjar med attityd.

About Author: admin