Träning är bra för oss

Oavsett om man håller på med någon idrott eller inte så är träning något som är bra för oss alla. Många av oss har ett väldigt stillasittande arbete och våra kroppar är skapade för att röra på sig. Hur vi tränar ser däremot lite olika ut. Mycket beror på hur intresset ser ut.

Vissa gillar att gå på gym och träna tillsammans med andra. Andra tycker bättre om att träna hemmavid med en crosstrainer av något slag. Att hitta sin träningsform är viktigt och om man inte har den tid det krävas för att gå iväg till ett gym så finns det fördelar att bygga upp något eget hemma. Det spelar egentligen inte så stor roll vilken form av träning som utförs. Huvudsaken är att man rör på sig i någon form.

Har man inte tränat på länge så kan det vara en idé att börja med promenader eller i alla fall börja i en maklig takt så kroppen börjar vänja sig med träningen igen. Gå inte ut för hårt, det kommer att slå tillbaka i efterhand. Raska promenader varje dag är något som i princip alla kan utföra. Ju mer du rör på dig desto bättre kondition får du. Du kommer att orka med mer allt eftersom tiden går. Se till att utmana dig med längre och snabbare promenader. Träningsappar är bra för motivationen och din träning. Du ser din utveckling och hur mycket som verkligen rör på dig varje vecka.

About Author: admin